Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Hudba > Zvuková technika > Inzerát č. 164662422

Behringer FBQ1502HD

- [6.5. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Predám ekvalizér v top stave. Len osobný odber.

Profesionálni zvukoví inžinieri už po celé desaťročia dobre vedia, ako dokáže dobrý ekvalizér ovplyvniť výkonnosť a finálnu podobu zvuku, a akým spôsobom je potom tento zvuk vnímaný. Hoci sú multi-pásmové grafické ekvalizéry známe a používané už dlhú dobu, zmenili sa len veľmi málo ... až do teraz!
ULTRAGRAPH FBQ1502HD pozdvihuje výkonnostnú latku grafických ekvalizérov na profesionálnu zvukovú úroveň high-definiton. Ponúka celý rad výkonných funkcií, a nechýba ani proprietárny systém pre zisťovanie spätnej väzby v reálnom čase FBQ Feedback Detection System - a za dostupnú cenu! Skrátka, profesionálny 15-pásmový high-definiton grafický ekvalizér ULTRAGRAPH PRO FBQ1502HD je nutnosťou pre každého, kto zaznamenáva alebo prevádzkuje živý zvukový systém.

PREVÁDZKA S ULTRA-NÍZKYM ŠUMOM
Vďaka špičkovému nemeckému inžinierstvu a použitiu tých najkvalitnejších komponentov ponúka high-definition ekvalizér FBQ1502HD mimoriadnu výkonnosť a prevádzku s ultra-nízkym šumom. V modeli ULTRAGRAPH FBQ1502HD sú použité priemyselne najlepšie duálne operačné zosilňovače 4580 pre maximálnu integritu signálu v celom zvukovom spektre. A vďaka možnosti plynulej a presnej ekvalizácie v 15-tich pásmach na kanál, tento stereo grafický ekvalizér pridá do všetkých vašich nahrávok a živých vystúpení dokonalý profesionálny "šmrnc".

ŠPECIÁLNE NÁSTROJE PRE NÍZKE A VYSOKÉ FREKVENCIE
Nízkofrekvenčná oblasť zvuku si vyžaduje osobitnú pozornosť. Preto ekvalizér FBQ1502HD obsahuje na každom kanáli ultra-efektívny Low-Cut filter, ktorý pomáha odstraňovať nepodstatné basové zložky, ako sú podlahový hluk a dunenie, rezonancie v priestore, elektrický šum, atď., ktoré reálne využívajú headroom vášho výkonového zosilňovača. Toto pridané, vysoko presné ovládanie umožňuje pomocou FBQ1502HD celkový zvuk systému presne vyladiť a vytvoriť krištáľovo čistý a dynamický zvukový výstup - ktorému nebude chýbať neuveriteľne pútavý punch v basoch!

Meno:

Patrik

Telefón:

090... zobraz číslo

Lokalita:Mapa924 01 Galanta

Videlo:

329 ľudí

Cena:

80 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Zvuková technika
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Hudba celkom: 16433, za 24 hodín: 627

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko